Erfarenhetsseminarium- Marknadsföring

Image

Datum: Torsdag 20 april kl. 8:30-9:30

Med de cirka 100 lärcentra som är medlemmar i NITUS, från Hörby i syd till Kiruna i norr så ser förutsättningarna väldigt olika ut medan utmaningarna i många fall kan vara ganska lika. I vilket fall som helst så finns det alltid något att lära av varandra och det vill vi ta fasta på. Med avstamp i modellkommunarbetet och genom att dela med oss av erfarenheter och inspirera varandra så kan vi hitta nya angreppssätt och få inspiration och kraft att driva arbetet vidare med starkare nätverk och dialog. 

Så nu bjuder vi in till erfarenhetsseminarier under våren och hösten 2023 inom ett par utvalda områden där det är fritt att delta. 

Har ni jobbat med några av utmaningarna nedan och vill dela med er, hör av er till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Erfarenhetsseminarium 1

Marknadsföring och hur man skapar ökad kännedom om sitt lokala lärcentrum är en utmaning de flesta tampas med. På detta seminarium får du lyssna till hur (1-3) olika lärcentra lagt upp sitt marknadsföringsarbete. Syftet med seminariet är att ge goda exempel, utbyta erfarenheter samt skapa lärdomar och ”best practice” tillsammans.

Ingen anmälan behövs. Delta genom klicka på länken: https://ju-se.zoom.us/j/63894267735?pwd=UWoxNXdpc1N1UnYrVWpxMm5mSkNjZz09  

Vi ser fram mot att träffa just dig!

Image

Nitus är en ideell förening som startade 1996 i Söderhamn. Nitus jobbar för att möjliggöra eftergymnasial utbildning och skapa förutsättningar för en hållbar kompetensförsörjning för individ och samhälle i hela landet. Läs mer..