Modellkommun byter kostym till erfarenhetsseminarium

Modellkommun byter kostym till erfarenhetsseminarium

Modellkommun byter kostym till erfarenhetsseminarium

Vi får kontinuerligt till oss önskemål om att ni medlemmar inte kan få nog av möjligheter till erfarenhetsutbyten i olika former. Därför har vi beslutat att konceptet för Modellkommun byter kostym. Från att vara ganska uppstyrt och begränsat till hur många kommuner som kan delta, till att landa i öppna, flexibla och digitala erfarenhetsseminarium där dialog är i fokus och agendan sätts av er som deltar.

Seminarierna kommer bestå av ett antal brakeoutrooms, några med fasta rubriker och några rum som ges möjlighet för er att rubriksätta beroende på vilken utmaning/frågeställning som ni vill diskutera och utbyta erfarenheter kring.

Vi hoppas att ni tar tillfälle att vara med för att kroka arm med någon kollega runt om bland våra ca 90 medlemskommuner. Många av oss är ensamma i sina roller och då är det guld värt att få en kollega att bolla med eller höra hur någon annan löst liknande utmaningar. Det kan bli riktigt bra även fast ni till vardags är i helt olika kommuner.

Sitter du på en utmaning/frågeställning som du gärna vill ska lyftas på ett erfarenhetsseminarium, maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

På hemsidan och sociala medier lägger vi upp information när det finns erfarenhetsseminarium att delta på.

Image

Nitus är en ideell förening som startade 1996 i Söderhamn. Nitus jobbar för att möjliggöra eftergymnasial utbildning och skapa förutsättningar för en hållbar kompetensförsörjning för individ och samhälle i hela landet. Läs mer..